Onze werkwijze en de mogelijkheden

Dorjéuitvaartzorg begeleidt u zeer persoonlijk in alle aspecten die een overlijden met zich meebrengt. Hierin staan aandacht en respect voor de overledene en de nabestaanden steeds voorop. De wensen die de overledene eventueel te kennen heeft gegeven en de wensen van de nabestaanden worden, voor zover mogelijk, ingewilligd.

Soms is men voorbereid op een overlijden en soms ontvalt iemand plotseling. In beide gevallen komt er veel op u af. Sommige zaken moeten direct geregeld worden en andere kunnen wel even wachten tot een rustiger moment. Wij van Dorjéuitvaartzorg bieden professionele hulp en advies daar waar nodig is.

Zo kunt u bijvoorbeeld helpen bij het verzorgen van de overledene, zelf aangifte doen van overlijden bij de gemeente en behulpzaam zijn bij het dragen van de kist tijdens de uitvaart.

Dorjéuitvaartzorg ziet juist de betrokkenheid van nabestaanden, voor en tijdens de uitvaart, als onderdeel van het rouwproces.

Contactgegevens

Dorjéuitvaartzorg
Thea Koster
Diepenbroekstraat 59
7031BX Wehl

T: 0314 - 68 26 46
M: 06 - 10 10 49 35
E: info@dorjeuitvaartzorg.nl

Ongeacht óf en waar u verzekerd bent, u bent altijd vrij in de keuze van uw uitvaartondernemer. U bepaalt door wie u de uitvaart wilt laten uitvoeren en niet uw verzekeringsmaatschappij!
Wij regelen het voor u.