Kinderen


Het verlies van een kind

Wanneer u afscheid moet nemen van uw kind, stort uw wereld in. Terwijl u overspoelt wordt door emoties, moet u gaan nadenken hoe u invulling wilt geven aan het afscheid. Wij van Dorjeuitvaartzorg ondersteunen u hierin. Samen met u kijken we hoe we dit afscheid vorm kunnen geven.

Een afscheid dat door zijn vorm, persoonlijkheid en warmte kracht kan geven.


Kinderen en hun verlies

Kinderen verliezen niet alleen een dierbare, maar ook hun eigen vertrouwde omgeving is in deze periode anders. Zij hebben juist op dat moment behoefte aan een eigen plek, zodat ze in alle rust een weg kunnen vinden hier mee om te gaan. Kinderen zijn onbevangen en heel duidelijk in hun uitdrukkingen. Het is voor hen erg belangrijk om het op hun eigen manier te doen.

Er is geen goed en geen fout.

Door ze er bij te betrekken voelen ze zich erkend en dat is vooral bij kinderen belangrijk voor de verwerking van een verlies. Samen kunnen we er voor zorgen dat ook zij zich betrokken voelen. Op zulke momenten zal blijken dat de begeleiding van Dorjéuitvaartzorg nagenoeg onmisbaar is.

Contactgegevens

Dorjéuitvaartzorg
Thea Koster
Diepenbroekstraat 59
7031BX Wehl

T: 0314 - 68 26 46
M: 06 - 10 10 49 35
E: info@dorjeuitvaartzorg.nl

Ongeacht óf en waar u verzekerd bent, u bent altijd vrij in de keuze van uw uitvaartondernemer. U bepaalt door wie u de uitvaart wilt laten uitvoeren en niet uw verzekeringsmaatschappij!
Wij regelen het voor u.