Voorzorg

Bij iedere belangrijke gebeurtenis in het leven worden plannen gemaakt met bepaalde wensen. Daarbij blijft het onderwerp “uitvaart” vaak onbesproken. Het is niet vreemd om over uw eigen afscheid na te denken. Hoe ziet u de uitvaart voor u?

Voor de nabestaanden is het ook zeer belangrijk wat u wensen zijn, ten aanzien van uw uitvaart en het neemt hen veel werk uit handen.

Nog beter is het om uw persoonlijke wensen vast te leggen in het boekje “Mijn laatste wensen” of in een vrijblijvend gesprek met een van onze medewerksters.

Wij van Dorjéuitvaartzorg kunnen door onze ervaring een uitvaart voor u samenstellen die aansluit op uw wensen en ideeën. We bieden u alle informatie en inspiratie voor een waardevolle herinnering.

U bepaalt zelf de invulling om tot een perfecte afstemming te komen.

Uw zorg in onze handen geeft een gevoel van vertrouwen.


Nazorg

Het is zo stil.....

Na de uitvaart zal uw leven een andere wending nemen. Het bezoek zal afnemen en u zult een nieuwe weg inslaan. Het zal stiller om u heen worden.

De eerste periode na de uitvaart wordt vaak gevuld door het regelen van praktische zaken, daarnaast breekt de periode van het gemis en verdriet aan.

Dorjéuitvaartzorg wil ook in die periode u bijstaan. Zo kunnen wij u verwijzen naar diverse instanties die kunnen helpen tijdens de rouwverwerking en met het afhandelen van de administratieve verwerking.

Een week na de uitvaart zullen wij samen met u een evaluatiegesprek voeren.

Wij blijven er voor u zolang u daar behoefte aan heeft.

Contactgegevens

Dorjéuitvaartzorg
Thea Koster
Diepenbroekstraat 59
7031BX Wehl

T: 0314 - 68 26 46
M: 06 - 10 10 49 35
E: info@dorjeuitvaartzorg.nl

Ongeacht óf en waar u verzekerd bent, u bent altijd vrij in de keuze van uw uitvaartondernemer. U bepaalt door wie u de uitvaart wilt laten uitvoeren en niet uw verzekeringsmaatschappij!
Wij regelen het voor u.