Budgetuitvaart

Dorjéuitvaartzorg biedt naast de persoonlijke op maat verzorgde uitvaart, nu ook een “Budgetuitvaart” aan. Het verlies van een dierbare geeft op zich zorgen en verdriet genoeg. Dat er dan nog eens de extra zorg bij komt door de vraag: “kan ik mijn dierbare wel een persoonlijk afscheid geven nu het financieel allemaal even tegenzit” is voor ons aanleiding geweest om te kijken wat wij hierin voor u zouden kunnen betekenen.

Budgetuitvaarten worden op internet steeds vaker aangeboden. De prijzen zijn heel aanlokkelijk maar bij veel budgetuitvaarten is het zo, dat uw dierbare wordt opgehaald, er geen persoonlijke dienst is en ergens in het land begraven of gecremeerd wordt. U als nabestaanden wordt wel in kennis gesteld van de datum van begraven of crematie maar niet waar de uitvaart plaats vindt. Naast het verdriet en de zorgen die u al heeft komen er mogelijk nog meer vragen bij. Zoals: “Waar ligt mijn dierbare begraven, of waar is deze gecremeerd?”.

Dorjéuitvaartzorg heeft over deze zaken goed nagedacht en vindt dat ieder mens een persoonlijke uitvaart verdient, ongeacht de financiële situatie! Het is misschien niet zo “budget” als waar de meeste “budgetuitvaarten” mee stunten daar zijn wij ons zeker bewust van. Dorjéuitvaartzorg biedt u een budgetvriendelijke uitvaart die met veel zorg, aandacht en respect wordt geregeld.

Voor alle Budgetuivaart pakketten geldt dat ze niet aangepast en/of uitgebreid kunnen worden.Contactgegevens

Dorjéuitvaartzorg
Thea Koster
Diepenbroekstraat 59
7031BX Wehl

T: 0314 - 68 26 46
M: 06 - 10 10 49 35
E: info@dorjeuitvaartzorg.nl

Ongeacht óf en waar u verzekerd bent, u bent altijd vrij in de keuze van uw uitvaartondernemer. U bepaalt door wie u de uitvaart wilt laten uitvoeren en niet uw verzekeringsmaatschappij!
Wij regelen het voor u.